open-navfaktor-logo
search
Potpredsjednik FBiH
Oglasio se Lendo nakon operacije: Osjećam se dobro, zahvaljujem se svima
Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Refik Lendo koji je u utorak hitno operisan nakon uzljeva krvi u mozak oglasio se na svom Facebook profilu obavijestivši javnost da se osjeća dobro.
30.08.2023. u 20:24
get url
text

On se zahvalio ljekarima Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu koji su ga operisali uklonivši krvni ugrušak.

- U utorak navečer sam podvrgnut hitnom operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Operacija je prošla na najbolji mogući način, a već danas sam napustio jedinicu intenzivne njege i osjećam se dobro. Doktori su zadovoljni kontrolnim pregledima i postoperativnim oporavkom.

Zahvaljujem se doktorima Eldinu Burazeroviću i Mersadu Baručiji, koji su izveli operativni zahvat, ali i svom ostalom stručnom, profesionalnom i ljubaznom medicinskom osoblju na Klinici za neurohirurgiju i Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, te Bolnici Travnik.

Koristim ovu priliku da se zahvalim svim prijateljima, poznanicima, radnim kolegama, komšijama, predstavnicima međunarodne zajednice i svim građanima Federacije Bosne i Hercegovine koji su iskazali brigu, zaželjeli mi brz oporavak i pružili podršku meni i mojoj porodici.

Vidimo se, ako Bog da, uskoro - poručio je Lendo. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.