open-navfaktor-logo
search
Opet loše...
SDP se pokušao opravdati u slučaju "Vijećnica", na Twitteru ih ismijavaju
Nakon što je u javnost isplivala prepiska između jednog građanina i s druge strane administratora zvaničnog Facebook naloga Socijaldemokratske partije BiH (SDP), iz ove partije su se pokušali opravdati. 
26.08.2020. u 14:44
get url
text

VEZANI TEKST - Iz SDP-a objasnili zašto su ignorisali godišnjicu paljenja Vijećnice: "To se jednom osudi i kraj"

Naime, SDP-u je putem Facebooka postavljeno pitanje o izostanku njihovog oglašavanja povodom godišnjice paljenja sarajevske Vijećnice. Odgovor je mnoge šokirao. 

- To se jednom osudi i kraj - dio je odgovora. 

Stav SDP-a je, sudeći prema odgovoru kojeg je dobio jedan korisnik Facebooka, da se ne treba "svake godine pisati isto". Na konstataciju da svake godine pišu o događajima iz Narodnooslobodilačke borbe u Drugom svjetskom ratu, iz SDP-a su ponudili odgovor.

- Nijedan datum iz NOB-a i bilo koje borbe se ne mogu porediti sa paljevinom bilo čega. To se jednom osudi i kraj – navodi se u odgovoru administratora SDP-ove Facebook stranice, uz poruku muškarcu koji je postavio pitanje da se ide brinuti za nekog drugog?!

 

SDP se nakon svega pokušao pravdati na društvenim mrežama. Sudeći po reakcijama, nisu se izvukli. Ovako to izgleda na Twitteru. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.