open-navfaktor-logo
search
Transferi
SDP-u Goražde pristupila dva vijećnika, raniji članovi Naše stranke
SDP-u su pristupili Aldijana Smailhodžić i Ibrahim Delić
AUTOR: Faktor
21.05.2024. u 14:42
get url
text
FOTO: SDP
Općinskoj organizaciji SDP Goražde odnedavno su pristupili Aldijana Smailhodžić i Ibrahim Delić, saopćili su iz SDP-a ističući da je goraždanski SDP sada bogatiji za dva vijećnika.
- Treba istaknuti da je Aldijana Smailhodžić u prošlom sazivu Gradskog vijeća Grada Goražda bila jedna od najaktivnijih gradskih vijećnika, a to bi se moglo reći i za Ibrahima Delića koji je u prošlom sazivu Kantonalne skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde također bio jedan od najaktivnijih zastupnika u Kantonalnoj skupštini BPK. Aldijana Smailhodžić i Ibrahim Delić ranije su bili članovi Naše stranke - saopćeno je.
Dobrodošlicu novim članovima je poželio Alen Selimović, predsjednik Općinske organizacije SDP Goražde, kao i Edib Cuplov sekretar Kantonalnog odbora SDP-a BPK Goražde.
- SDP BiH, kao najstarija politička partija lijeve orijentacije, uvijek je otvarala vrata svima onima koji su spremni graditi bolju državu Bosnu i Hercegovinu na principima slobode, jednakosti, solidarnosti i antifašizma, te će to činiti i u narednom periodu - naveli su iz SDP-a.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.