open-navfaktor-logo
search
Objavio Naratorium
SNSD-ov načelnik brutalno psovao novinarima zbog priče o Šumama RS-a: Dođite ti ili ta kolegica da mi...
Milan Kovač, SNSD-ov načelnik Šipova, izvrijeđao je Haruna Dinarevića i Alenu Beširević, novinare portala Naratorium, zbog objavljene priče o Šumama RS-a.
15.09.2023. u 23:03
get url
text
Milan Kovač
Milan Kovač

Uz uvrede i brutalne psovke, kakve su u najmanju ruku gnusne i neprimjerene, pozvao ih je da objave razgovor, što su i učinili.

Novinara je pitao da li je bio red da ga sasluša, na šta mu je odgovorio da jeste, ali da Kovač nije bio tu kada su dolazili da rade priču. Uslijedile su psovke.

- Nije meni sada to problem nego što mi nisi stavio sliku. Trebao si doći da uslikaš. Pa kada imaš vremena da dođeš. Ti ili ta kolegica da mi po...... k.... Ako ti je mrsko u kancelariji možeš na terasi. Ako je tebi mrsko pošalji nju. A zvat ću ti ovog, on ima veći k..... Imam jednog koji j... takve kao što si ti. Ako hoćeš, ako si u geju. Jesi sve snimio? Hoćeš objaviti sve? Hajde molim te - rekao je Kovač u telefonskom pozivu.

Sramotne izjave načelnika Naratorium je objavio na svom Youtube kanalu zajedno sa linkom na tekst zbog kojeg se Kovač uzrujao.

Portal se oglasio i na svojoj web stranici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.