open-navfaktor-logo
search
Čelnik KO SDP Sarajevo
Šteta na prozivke iz SDP-a Novi Grad: Nećemo se valjati u političkom blatu, o sebi čitam i slušam svašta...
Predsjednik Kantonalnog odbora Sarajevo Socijaldemokratske partije Adnan Šteta se na svom Facebook profilu osvrnuo na kritike iz pojedinih dijelove organizacije kojoj je na čelu.
07.03.2024. u 15:47
get url
text

VEZANI TEKST - Između Heleza i Bećirovića zahladilo, da li Hadžić kolo vodi: Šta se dešava u SDP-u, ko obavlja prljave poslove?

Članovi Općinske organizacije SDP-a Novi Grad Sarajevo obratili su se vrhu stranke zbog "nestatutarnog djelovanja dvojca Abel Baltić – Damir Hadžić te upozorili na nastavak preuzimanja OO Novi Grad Sarajevo od nekolicine članova i nametanja njihove volje većini".

- Nećemo se valjati u političkom blatu, niti ćemo ikoga izvlačiti iz njega! SDP je partija koja ima više od 120 godina tradicije i jača je od bilo kojeg pojedinca.

Posebno je jača od pojedinaca koji svoj nerad prikrivaju ispraznim pričama o drugima i mahalskim pristupom vođenja politikom, a koji su nažalost u nekom periodu dobili priliku i postali primjer loših kadrovskih rješenja.

O sebi i o organizaciji koju vodim i čitam i slušam svašta, nekada čovjeka to malo i umara, jer bih svaki dan morao odgovarati na različite priče, a nije da baš imam vremena za takve stvari.

Međutim, budite sigurni da nećete uspjeti u namjerama koje ste u svojim malim krugovima istomišljenika smislili, nećete uspjeti urušiti tradiciju koja je iznad svih pojedinaca i interesnih skupina. Nisu ni mnogi prije, neće ni mnogi poslije vas. Jer - nema vas puno, samo pokušavate da budete glasni. Izabrali ste vlastite interese, mi ćemo uvijek birati interese zajednice - poručio je, između ostalog, Šteta.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.