open-navfaktor-logo
search
Rasprava na mrežama
Sukob Konakovića i Prašović Gadžo: Veoma si nervozan, znači ti lično stojiš iza uhljebljavanja NiP-ovaca
Izborna kampanja donosi žestoke okršaje na svim poljima, pa tako i na društvenim mrežama. Ovaj put su akteri Sanela Prašović Gadžo iz SBB-a i predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković.
08.09.2022. u 09:30
get url
text

Povod njihovog verbalnog okršaja bila je objava Prašović Gadžo gdje je na svojoj Facebook stranici podijelila tekst u kojem se govori o kandidatima i članovima NiP-a koji su zaposleni u javnom sektoru. 

VEZANI TEKST - Ovo su kadrovi Konakovićevog NiP-a koji su se "uhljebili" u institucijama KS

To je očigledno zasmetalo lideru NiP-a, pa je odgovorio kako se Prašović Gadžo služi poluistinama.

- Imenovani su kadrovi iza kojih stojim lično ja i NiP. Zapošljavanja su javna i transparentna, uz prisustvo supervizora - odgovorio je između ostalog Konaković.

Prašović-Gadžo mu je poručila da je "veoma nervozan".

- Dakle, ti si stao iza tih mnogobrojnih članova NiP-a i znao za njihovo uhljebljenje. To daje jednu potpuno novu dimenziju ovom novinskom tekstu - odgovorila je između ostalog Prašović-Gadžo.

VEZANI TEKST - Kako "kriminalne organizacije" i "alkoholičari" misle skupa formirati vlast?
 

Narod i pravda i SBB stranke su koje zajedno sa drugih devet stranaka podržavaju Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na Općim izborima i najavljuju zajedničko formiranje vlasti na državnom i federalnom nivou nakon izbora.

Sve su češći sukobi unutar koalicije koja se okupila oko Bećirovića. Najprije su pljuštale uvrede između Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice i Nermina Ogreševića, predsjednika NES-a. Naša stranka je pozvala SDP i Hasana Tanovića, načelnika Novog Sarajeva, da napokon dovrše započete projekte u Općini Novo Sarajevo, a sada se SBB i NiP svađaju zbog uhljebljavanja. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.