open-navfaktor-logo
search
Dva smo svijeta različita
Tviteraško-fejzbučarski obračun: Dodik "šalje" Bećirovića da se liječi na Sokolac, on mu odgovara...
Denis Bećirović, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i Milorad Dodik, predsjednik bosanskohercegovačkog entitea RS, već danima se obračunavaju saopćenjima, istupima u medijima, a sada i na društvenim mrežama.
04.08.2023. u 18:44
get url
text

Stvari već poprimaju oblik klasičnih fejsbukaškh obračuna, u čemu prednjači Milorad Dodik, doduše na Twitteru. Naime, on je članu Predsjedništva Bećiroviću u svom posljednjem istupu poručio kako je "umobolan" i da se treba liječiti na Sokocu.

Milorad Dodik u reakciji na današnje saopćenje Denisa Bećirovića navodi kako poznaje direktora Psihijatrije na Sokocu i da ga može preporučiti, te da "garantuje dobar tretman".

Pažljivi čitatelj Dodikove objave mogao bi se, možda, zapitati odakle tačno Dodik tako dobro poznaje direktora Psihijatrije, pa ga može još i preporučiti?! Možda će on to i sam javnosti objasniti nekom drugom prilikom.

- Takvi umobolni tipovi kao što je Bećirović zaslužuju adekvatan tretman u psihijatrijskoj klinici. Znam direktora psihijatrije u Sokocu, mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman. Treba već jednom da izađe iz tog svog ludila. Dosta ga je više - napisao je Dodik u stilu isfrustriranog anonimnog tviteraša.

Bećirović je na Facebooku odgovario.

- Nekontrolisani napadi bijesa, agresije i panike ne mogu pomoći Dodiku. On bi volio da me može isprovocirati i spustiti na njegov prizemni i prostački nivo. Na njegovu veliku žalost ne može. Od osobe koja je izvrijeđala porodicu Novaka Đokovića, zapadne ambasadore, brojne novinare i bh. zvaničnike ne možete očekivati pristojnost. Dodiku ostavljam da se valja u blatu uvreda, a ja nastavljam još jače argumentima i činjenicama. Dva smo svijeta različita - naveo je Bećirović.

Pažljivi čitatelj Bećirovićeve objave mogao bi, možda, primijetiti kako se on sjetio Dodikovog vrijeđanja porodice Đoković, a nije se pri pisanju odgovora "tviterašu" Dodiku sjetio, naprimjer, stastanka u Konjicu i psovanja genocida.

Ovu raspravu "na viskom nivou" u cijelosti možete vidjeti na fotografijama ispod.

bećirović 1.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.