open-navfaktor-logo
search
Zastupnik DF-a
Zuhrić o sigurnosti u KS: Jutros je bačena bomba pored osnovne škole, Okerić i prateće kukavice šute...
Šef Kluba zastupnika Demokratske fronte u Skupštini Kantona Sarajevo Albin Zuhrić komentirao je na društvenoj mreži X to što vladajući u Skupštini KS ne žele zakazati tematsku sjednicu na temu narušene sigurnosti.  
26.02.2024. u 13:57
get url
text

VEZANI TEKST - "Trojka" ne želi raspravljati u Skupštini o sigurnosti u Kantonu Sarajevo

- Elvedin Okerić, kompromitirani predsjedavajući Skupštine KS, zajedno sa svim zastupnicima Trojke i nezavisnim zastupnicima, će biti direktno odgovoran za narušenu sigurnosnu situaciju u Sarajevu.

Okerić i prateće kukavice koje šute na njegova kršenja propisa, odbijaju da se uopšte razgovara o sigurnosoj situaciji, i reaguje na ubistva, nestanke, tijela koja pronalazimo po Miljackoj.

Činjenice da je jutros bačena bomba pored jedne osnovne škole u Sarajevu nije im nimalo promijenilo stav da se o sigurnosti mora šutjeti. Naša obaveza kao zastupnika je da reagujemo, da pronađemo rješenja, to građani očekuju od nas. Vaše odbijanje da se o tome govori, vaše umanjivanje problema koje imamo, šutnja na teška krivična djela, je poticaj onima koji ta dijela čine.

Vi šaljete poruku policiji, tužilastvu, obrazovnom sistemu, socijalnoj službi, i nizu drugih institucija, da ne treba činiti ništa, da je sve u redu- napisao je. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.