open-navfaktor-logo
search
Iako postoji snimak
Zukan Helez nakon obračuna u kafiću u Bugojnu: Podvalili su mi
Nakon sinoćnjeg incidenta i fizičkog obračuna sa stranačkim kolegom Midhatom Palićem, na svojoj Facebook stranici oglasio se SDP-ov zastupnik u državnom Parlamentu Zukan Helez.
19.02.2022. u 14:24
get url
text

VEZANI TEKST - SDP-ovci Zukan Helez i Midhat Palić se u kafiću u Bugojnu fizički obračunali zbog direktora iz SDA

Iako postoji snimak njegovog obračuna sa Palićem, Helez tvrdi da su mu "podvalili", ni riječju ne spomenuvši vlastiti fizički obračun, svađu i naguravanje sa kolegom u kafiću. Umjesto toga, okomio se na SDA.

- Jutros sam bio, blago rečeno, šokiran objavom pojedinih portala da sam, navodno, napravio neki problem u Bugojnu, u gradu u kojem živimo moja porodica i ja. Vrhuška SDA Bugojno je, naime, preko svog direktora KSC-a u Bugojnu osmislila još jednu podvalu javnosti. Zamislite izjavu lokalnog direktora kadra SDA "Zukan je ušao u objekat i sarkastično se nasmijao", zatim "jednom je pogledao prema našem stolu", i gle' čuda "negdje rukom nešto pokazivao". Vrhuška SDA Bugojno koja je ogrezla u kriminalu i korupciji ne dozvoljava ljudima u svojoj blizini da se nasmiju i to po njihovoj procjeni da je zaBoga osmijeh bio sarkastične prirode - istakao je Helez.

Naveo je i kako želi da kaže da je ponosan na svoj dosadašnji politički rad i djelovanje, ako su mu najveće zlo sarkastični osmijesi.

- Zukan Helez nema vila i stanova po Sarajevu i drugim destinacijama u BIH, niti u inostranstvu, niti ima velike bankovne račune, što moji Bugojanci dobro znaju. Funkcioneri SDA iz Bugojna samo za 2-3 godine mandata na lokalnom, kantonalnom ili federalnom nivou posjeduju po 5-6 stanova, više poslovnih prostora i drugih nekretnina. E pa gospodo iz SDA, ako već tužilaštvo ne radi svoj posao, za počinjeni višemilionski komentar i korupciju, onda mi morate dozvoliti barem da se nekad sarkastično nasmijem. U narednom periodu moj zadatak će biti da javno objavim imenom i prezimenom šta vi, funkcioneri SDA iz Bugojna posjedujete i to da građani porede sa Vašim imovinskim kartonima koje ste popunili na početku mandata i naravno, sve to uz sarkastičan osmijeh.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.