Suri Cruise (14), kćerka slavnog glumca Toma Cruisea, svog oca nije vidjela godinama, a tačnije od kada su se njeni roditelji rastali 2012. godine.

Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kćerku 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja.

A upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je prije osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i dijete.

No, strani mediji ovih dana pišu da je glumac napustio scijentološku crkvu zbog kćerke.

Nakon što je naišao na njenu novu fotografiju, shvatio je da se želi ponovo viđati s njom i navodno se odrekao scijentologije, otkrio je izvor blizak glumcu za In Touch Weekly.

- Vidio je koliko je odrasla i to je sve promijenilo. Tom je žrtvovao najvažnije stvari u svom životu zbog scijentologije i ako bi je se ikada odrekao to bi bilo zbog njegove kćerke - objasnio je izvor.

Iako kćerku nije vidio osam godina, Tom joj je navodno redovno slao pisma koja je njena majka skrivala. No, prije nekoliko mjeseci u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim.

Izvor: Faktor//In Touch Weekly