open-navfaktor-logo
search
Nagradna igra
Drugi krug nagradne igre BBI banke i Mastercarda: Dobitnici iz cijele BiH
Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri
05.11.2018. u 16:17
get url
text

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja  traje od 15.08. do 15.12.2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Minimalni iznos pojedinačne transakcije iznosi 15 KM, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka deset mjesečnih nagrada kao i jedne od šest glavnih nagrada.

Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – Poklon bona "Amko komerc" u vrijednosti 500 KM je Semir Zulum iz Gornjeg Vakufa.

-Ovo je prvi put da sam nešto dobio u nagradnoj igri. Na putu kući svratit ćemo u Amko komerc da obavimo kupovinu. Usluge BBI banke koristimo već nekoliko godina i jako smo zadovoljni - kaže Semir, koji je po nagradu došao sa suprugom Elvirom i petogodišnjom kćerkom Amnom.

 Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM - Poklon bon "Bingo" dobila je Aida Musić penzionerka iz Sarajeva.

-Prijatno sam iznenađena poklonom i planiram da jedan dio poklonim u humanitarne svrhe. Koristim usluge BBI banke i veoma sam  zadovoljna kvalitetom i  ljubaznošću osoblja - kaže Musić.

Treću nagradu – Poklon bon "BBI centar" u vrijednosti 300 KM osvojio je Aldin Spahić iz Tešnja i Azra Šehić iz Sarajeva.

Sretni dobitnici – Poklon bonova ''Domod'' u vrijednosti od po 300 KM su Šemsudin Dedić iz Bihaća i Samir Vildić iz Kalesije.

{$galerijaFotografija}

Priliku da kupe nešto korisno u ''Imtecu'' imat će sretni dobitnici poklon bona u vrijednosti od po 300 KM Elvis Džaferović iz Bihaća i Walid Mohamed Suliman Hassan iz Sarajeva. Poklon bonovi "Tehnomag" u vrijednosti 300 KM idu u ruke Amele Čičkušić iz Tuzle i Tarika Harbaša iz Visokog.

-Hvala BBI banci i Mastercardu na vrijednim poklonima. Porodično koristimo usluge BBI banke i zadovoljni smo saradnjom. BBI banka je bila moj prvi izbor i tako će ostati. Odabir artikala za kupovinu, prepustit ću suprugi - kaže Harbaš.

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisnici BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i Glavne nagrade: poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo, gdje će biti objavljivana i imena svih dobitnika nagrada. Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri "Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri" mogu se uputiti na e-mail adresu [email protected] ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati, saopćeno je iz BBI banke.

IMG_1500.jpg
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.