open-navfaktor-logo
search
BH Telecom
Džumhur: Zadovoljstvo je 10 godina biti dio najbolje priče u Bosni i Hercegovini
Najuspješniji bh. teniser Damir Džumhur proteklih dana je boravio u svom rodnom gradu Sarajevu. Damir je tu priliku iskoristio i da sa svojim ocem i trenerom Nerfidom posjeti BH Telecom povodom 10 godina uspješnog partnerstva.
08.07.2021. u 15:35
get url
text
BH Telecom
BH Telecom

O saradnji s našom kompanijom, izazovnom periodu iza nas i budućim, očekivanim sportskim uspjesima na teniskim terenima sa najboljim bh. predstavnikom bijelog sporta razgovarali su direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja Muamer Hadžović i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku.

– Čast mi je što me BH Telecom 10 godina prati i podržava. Trudio sam se svaki dan trenirati za vrijeme pandemije, osjećao sam se dobro. Međutim, počele su se dešavati povrede, koje su se nastavile i početkom ove godine. Sada sam zadovoljan igrom, ali ne i rezultatima. Mnogo sam posvećen treninzima i do kraja 2021. godine bih se volio vratiti u top 100. Nadam se da ćemo ovu kvalitetnu, dobru i uspješnu saradnju nastaviti dobrim pričama i sljedećih godina, koje će zasigurno biti uspješnije za sve nas – rekao je popularni Džumi, dodavši da se reprezentativnim nastupima namjerava posvetiti nakon US Opena.

{$galerijaFotografija}

Damir je u nastavku druženja spomenuo i koliko je sportašima iz BiH teško napraviti neki konkretan iskorak u karijeri bez podrške sponzora.

– Prethodne dane odmora sam iskoristio i kako bih trenirao s kolegom iz reprezentacije Mirzom Bašićem. On je kvalitetan teniser, ali mu sve vrijeme karijere nedostaje adekvatan sponzor, kojeg je itekako teško pronaći ako si iz male države kao što je BiH. Kada sam bio 25. igrač na ATP rang listi, popularni Asics me je odbio, isključivo zato što u našoj zemlji nije bilo predstavnika ovog sportskog giganta. Ali podrška izostaje i sa domaćeg tržišta – kaže Damir.

Međutim, BH Telecom je itekako znao prepoznati talentiranog Džumhura na šta je veoma ponosan direktor Hadžović.

– Zadovoljstvo je sarađivati svih ovih godina. Damir i BH Telecom nastavljaju zajedničkim snagama i ubuduće. Želim ti najbolje rezultate – poručio je Hadžović

Svoje oduševljenje Džumhurovom posjetom nije krio ni direktor Višća, rekreativni teniser i zaljubljenik sportskih aktivnosti.

– BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija uvijek je i uvijek će podržavati prave i vrhunske sportiste kao što je Damir Džumhur. Raduje nas nastavak saradnja sa Damirom, jer smo od samih početaka Damirove profesionalne karijere prepoznali kvalitet vrhunskog sportiste – zaključio je Višća.

Nastavljamo pričati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje!

Moja priča. BH Telecom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BHTelecom-džumhur1.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.