open-navfaktor-logo
search
Isomax loyalty club
Hifa-Oil CG na svoje benzinske pumpe implementirala program lojalnosti
Kompanija Hifa-Oil CG pokrenula je projekat članstva u klubu lojalnosti, kao nastavak projekta koji je prethodno realiziran na svim Hifa-Oil poslovnicama u Bosni i Hercegovini.
06.06.2022. u 15:27
get url
text

U želji da se dodatno vrednuju lojalni potrošači kompanija Hifa-Oil CG implementirala je ovaj projekat kao vrstu dodatnog benefita svojim redovnim kupcima. Članstvo u klubu lojalnosti omogućava svim punoljetnim kupcima koji toče Isomax premium gorivo na bilo kojoj Hifa-Oil CG benzinskoj pumpi napredovanje kroz tri nivoa: Isomax, Loyal i Royal pomoću kojih kupac ostvaruje razne pogodnosti. Sakupljanje "litara" goriva na svojoj Isomax kartici koju će kupac moći iskoristiti kao sredstvo plaćanja za svaku narednu kupovinu, ali i mogućnost povrata novca prilikom kupovine u Euro Marketima nove su opcije koje je Hifa-Oil CG spremila za svoje kupce. Na taj način kupac može ostvariti i do četiri euro centa popusta na gorivo i do pet posto popusta u Euro Marketima koji se nalaze u sklopu svih Hifa-Oil CG benzinskih pumpi.

Da bi kupac postao član Isomax loyalty cluba potrebno je da popuni pristupnicu sa svojim podacima na bilo kojoj Hifa-Oil CG benzinskoj pumpi i automatski postaje član programa lojalnosti. Isomax loyalty card kupci mogu besplatno preuzeti na svim Hifa-Oil CG benzinskim pumpama na sljedećim lokacijama:

- Hifa-Oil CG BP na adresi: Bulevar Mihaila Lalića (Tološka šuma), Podgorica
- Hifa-Oil CG  BP na adresi: Ulica 4.jula Zabjelo, Podgorica
- Hifa-Oil CG BP na adresi: Cijevna b.b., Podgorica
- Hifa-Oil CG BP na adresi: Kukuljina b.b., Tivat
- Hifa-Oil CG BP na adresi: Jastreb b.b., Danilovgrad

- Hifa-Oil razvila je program koji će biti dostupan na našim pumpama širom Bosne i Hercegovine, kao i Crne Gore. Na ovaj način želimo dodatno naglasiti značaj i važnost naših kupaca. Vodilja kroz čitav projekat je bila da se lojalnost uzvraća - poruka je menadžmenta kompanije Hifa-Oil.

Ističemo, Hifa - Oil CG je u vlasništvu Hifa – Oil Grupacije iz Tešnja, koja posluje kao jedan od najznačajnijih distributera u regiji. Kompanija između ostalog posjeduje 15 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, a do kraja godine očekuje se dodatno širenje, kako u BiH, tako i na području Crne Gore.

Hifa-Oil – Energija koja pokreće!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.