open-navfaktor-logo
search
Ko su dobitnici
Mercator i Konzum kupcima poklonili nagrade vrijedne čak 100.000 KM
Sa završetkom 2023. godine završena je i velika nagradna igra u Konzum i Mercator prodajnim objektima pod sloganom "Gdje se najbolje kupuje treba znat, Mercator i Konzum 100 milja će dat", koja kupcima donosi nagradni fond vrijedan čak 100.000 KM. U Mercatoru Ložionička u Sarajevu održano je javno izvlačenje dobitnika nagrada, a 20 najsretnijih učesnika su osvojili vrijedne poklon kupovine u Konzumu i Mercatoru.
09.01.2024. u 13:46
get url
text
Mercator
Mercator

Poklon kupovine u vrijednosti 10.000 KM osvojili su Zehida Čengić, Biljana Tomić, Helena Danijela Fazlić, Čorčo Vojčić i Andrea Abrambašić, dok su poklon kupovine u vrijednosti 5.000 KM osvojili Edin Hasanović, Zula Šerifović, Meri Lukin, Senada Smriko i Mara Dojčinović. Dobitnici poklon kupovina u vrijednosti 3.000 KM su Rasema Hasanić, Vladimir Mlikota, Sadeta Šadinlija, Emina Pramenković i Svjetlana Borovčanin, a dobitnici poklon kupovina u vrijednosti 2.000 KM su Amar Hrvić, Vesna Arnautović Halilović, Miki Leventić, Alma Begović i Angelina Barbarez.

- Čestitam sretnim dobitnicima, koje smo obradovali vrijednim nagradama i omogućili im da u našim prodajnim objektima  i dalje uživaju u kupovini, ali bez potrebe da sa sobom nose svoj novčanik. Sretan sam jer smo imali veliki odaziv kupaca koji su učestvovali u nagradnoj igri, te im se ovim putem zahvaljujem i ujedno obećavam da ih vrijedne nagrade čekaju kod nas i u novim projektima koje uskoro započinjemo, a gdje će, vjerujem, imati više sreće. Hvala našim partnerima i dobavljačima na divnoj saradnji u projektu "Moji brendovi, naše vrijednosti" kroz koji smo godinama unazad zajednički jačali poziciju domaćih i regionalnih brendova zastupljenih na našim policama - izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma BiH.

Nagradna igra realizovana je u sklopu dugogodišnjeg projekta "Moji brendovi, naše vrijednosti" i trajala je od  06.11. do 31.12.2023. godine. U nagradnoj igri su mogli učestvovati svi kupci koji obave kupovinu bar jednog proizvoda sa oznakom "Moji brendovi" te uzmu učešće putem SMS poruke. Oznaku "Moji brendovi" na policama Mercator i Konzum prodavnica nosili su Sarajevski kiseljak, Sarajevsko pivo, Violeta Vesh, Lasta proizvodi, Pepsi, Tube nektar, Jaffa napolitanke, Meggle vrhnje za kuhanje i mnogo drugi proizvodi.

Imena sretnih dobitnika će biti objavljena i na korporativnim web stranicama Mercatora i Konzuma www.mercator.ba i www.konzum.co.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.