open-navfaktor-logo
search
Pokloni kupcima
Otvoren novi Mercator u Banjoj Luci
Danas je banjalučkom naselju Starčevica otvoren 79. po redu prodajni objekat Mercatora BH čime je priliku za posao dobilo osam novih zaposlenika.
28.07.2022. u 13:57
get url
text
Mercator, Banja Luka
Mercator, Banja Luka

Na prostoru od 300 kvadratnih metara, ovaj prodajni objekat svakodnevno kupcima nudi potrebne proizvode sa fokusom na svježe odjele, osnovne životne namirnice te domaće i lokalne proizvode. Također, asortiman sadržava i neprehrambene proizvode, na prvom mjestu osnovne kućne potrepštine ali i one najtraženije sezonske proizvode, bazene i plažni asortiman. 

{$galerijaFotografija}

Na dan otvorenja prvi kupci su nagrađeni poklonima dobrodošlice, a svaka pedeseta kupovina je besplatna. Tokom otvorenja i u danima koji slijede kupci će ostvarivati dodatne uštede uz niz akcijskih aktivnosti posebno kreiranih za ovaj prodajni objekat. Za sve penzionere danas kao i svakog narednog četvrtka osigurana je kupovina uz -10% popusta. Povodom otvaranja Mercator je, kao i uvijek do sada, mislio i na najmlađe, te se pobrinuo da od 17h pripremi i posebnu zabavu za mališane. 

Izrazito nam je drago što u prelijepom gradu na Vrbasu otvaramo novi Mercator prodajni objekat i time uspješno širimo našu mrežu vrhunskog asortimana, kvalitetnih proizvoda, povoljnih cijena i mnoštva drugih povlastica za naše cijenjene kupce. Našim kupcima nudimo jedinstven osjećaj kupovine u moderno opremljenom prodajnom objektu sa više do 5.000 proizvoda i naše već prepoznatljive odjele sa svježim i mirisnim hljebom i pecivima, tortama i kolačima, svježim voćem i povrćem, kao i delikatesnim odjelom sa širokim izborom neodoljivih suhomesnatih i sirnih proizvoda. Pripremili smo i bogatu ponudu zdrave hrane, uključujući i 100% prirodne proizvode provjernog kvaliteta našeg brenda Bio Zone kao i druge proizvode, po mnogome na tržištu jedinstvenih, naših trgovačkih marki - izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac službe marketing.

Povodom otvaranja nove prodavnice Mercator je, manirom najboljeg komšije, uručio svježe voće i osvježenje susjednom vrtiću te se na taj način upoznao i sa najmlađim članovima svog novog komšiluka.

Mercator-BL1.jpg
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.