open-navfaktor-logo
search
Provod
Počinje prvi Sarajevo Oktobar Fest
Organizatori su se potrudili da svaki dan bude ispunjen dobrom zabavom
02.10.2019. u 08:48
get url
text

U četvrtak 3. oktobra svoja vrata otvara prvi Sarajevo Oktobar Fest koji će se održati na platou Skenderija. Bit će to 25 dana najboljeg provoda u gradu, kada će se na jednom mjestu moći naći najraznovrsnije vrste piva, ukusna hrana, brojne aktivacije i nagradne igre, fun zona, a sve to začinjeno kvalitetnom svirkom i tematskim večerima.

Organizatori su se potrudili da svaki dan bude ispunjen dobrom zabavom, te da se tokom tih 25 dana ne treba razmišljati gdje izaći i gdje je najbolji provod – plato Skenderija i Sarajevo Oktobar Fest!

- Sve je spremno za prvi Sarajevo Oktobar Fest i već sada možemo sa sigurnošću reći da će to biti 25 dana konstante zabave u samom centru grada. Radno vrijeme festivala je svakim danom od 16 do 00h i svaki sat je isplaniran tako da se gosti kvalitetno zabave uz aktivacije, nagradne igre, muzičko – zabavni program i naravno bogat izbor piva i hrane. Pripremili smo brojne tematske večeri, te će tako svaka nedjeljak biti rezervisana za provod uz hitove 80-ih, dok će ponedjeljci biti u znaku 90-ih. Na tim eventima ćemo nagrađivati najoriginalnije odjevene goste, pored svih ostalih nagradnih igara koje ćemo realizovati u saradnji sa našim sponzorima Sarajevska pivara, MasterCard, Carlsberg, Volvo, OBI... Posebne ponude i popuste pripremili smo i za studente. Što se tiče live stage-a, na njemu će nastupiti popularna grupa Pro Rocks, Time Out Band, Selam Tufekčić, NOBS... Imat ćemo i goste iznenađenja, koje, naravno, nećemo još otkrivati. Prvu noć, 3. oktobra, goste će zabavljati Vis club, a na ulazu će ih tačno u 16 sati dočekati naše ljubazno osoblje i hostese. Na vama je samo da dođete do platoa Skenderija, a vaša zabava je naš posao – izjavila je Semina Muminović, PR festivala.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.