open-navfaktor-logo
search
U Bingu sam 24/7
S kojim sportom će Enis na megdan Jusufu Nurkiću?
Boravak Enisa Bešlagića u Bingo City Centru u Sarajevu najneobičniji je izazov na ovim prostorima o kojem će se sigurno pričati još dugo, koji će se pamtiti po brojnim poznatim ličnostima koje su posjetile Enisa u njegovom novom domu, na oduševljenje mnogih kojima je mogućnost susreta sa Halidom Bešlićem ili Hankom Paldum bio dovoljan razlog da doputuju u Sarajevo i iz udaljenih dijelova BiH. 
09.06.2023. u 15:33
get url
text
U Bingu sam 24/7
U Bingu sam 24/7

No, neočekivano veliki interes kod posjetilaca su izazvali novi sportovi, osmišljeni posebno za izazov "U Bingu sam 24/7", koji su pored mnogo zabave i smijeha, sretnim učesnicima donijeli i vrijedne nagrade.  

Kofer karling vrlo vjerovatno neće postati olimpijski sport kao "obični" karling, ali je isto tako sigurno da je u BCC kotrljanje kofera izazvalo puno više smijeha nego guranje kamenja na ledenoj pisti. Za uspjeh je pored snage, bilo potrebno i malo sreće, a Enis je najmlađim učesnicima ponudio i voćni obrok, da ne budu gladni i imaju dovoljno energije. 

Fen fudbal u kojem Enis odmjerio snage i spretnost sa Andrijom Miloševićem i Frenkiem će biti idealan sport za sve koji vole igrati fudbal, ali isto tako ne vole trčati. Za ovu igru potrebna su dva fena, ping-pong loptica i stol sa ogradom. Pobjednik je onaj ko prvi postigne pet golova. Fen fudbal garantovano prati smijeh sa suzama ne samo takmičarima, nego i publici. 

Bingado, nova i sigurnija verzija pikada, kako za igrače tako i za publiku, jer najgore što vam se može desiti jeste da vas u glavu pogodi loptica od spužve. Ipak, cilj ove igre jeste lopticom pogoditi što je moguće bliže obilježenom centru.

Ako želimo saznati koje će još igrice Enis zaigrati sa svojim gostima poput Razije Mujanović i Jusufa Nurkića, i šta će sve ponuditi do kraja izazova koji se završava 11. juna, ostaje nam da pratimo Bingo društvene mreže, no sigurno već sada imamo dobre ideje za zabavu sa društvom. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @bingo_bih

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.