open-navfaktor-logo
search
Javno izvlačenje
Izvučeni dobitnici prvog kola velike nagradne igre "Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno"
Nagradna igra počela je 1. juna i traje do 31. decembra ove godine
11.09.2019. u 10:29
get url
text

Prošle sedmice u Hoše marketu "Markale" u Sarajevu održano je javno izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre "Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno". Ova velika nagradna igra organizirana je povodom jubileja 40 godina uspješnog postojanja i rada najstarijeg bosanskohercegovačkog tržnog lanca.

Nagradna igra počela je 1. juna i traje do 31. decembra ove godine, tokom koje će biti podijeljene ukupno 282 nagrade, kao što su televiziori, laptopi, vikend putovanja, raznovrsni kućni aparati - pegle, štapni mikseri i tosteri, vaučeri za kupovinu u Hoše trgovinama u vrijednosti od 100 KM i 50 KM, Bony paket proizvodi, zatim kuhinjski cekeri i kecelje, te brendirane majice. Glavne nagrade su dva automobila Fiat Panda. Javno izvlačenje drugog kola bit će upriličeno 4. novembra 2019., a trećeg i ujedno završnog kola 3. januara 2020. godine.

-Imena dobitnika nakon izvlačenja nagrada prvog kola objavljena su na našoj Facebook stranici – Hoše komerc, kao i na Hoše mobilnoj aplikaciji u rubrici "Nagradne igre". Svim našim vjernim kupcima još jednom hvala na učešću. Sretnim dobitnicima čestitamo, a svim ostalim želimo više sreće u nastavku nagradne  igre. Sve što je potrebno je da dođu u jedan od marketa Hoše komerca, obave svoju svakodnevnu kupovinu, zatim ubace račun od preko 50 KM u brendirane kutije sa  vlastitim podacima. Sretno! - riječi su Amele Frlj zamjenice direktora maloprodaje u Hoše komerc d.o.o.

{$galerijaFotografija}

Hoše komerc je sarajevski i bosasnkohercegovački brend, a ove godine obilježava jubilej četiri decenije uspješnog poslovanja i to sa porukom "40 godina zajedno". Prva Hoše trgovina otvorena je 1979. godine kao dio porodičnog biznisa, deset godina kasnije 1989. osnovana je firma Hoše komerc d.o.o. u Sarajevu.  Danas Hoše komerc d.o.o posluje u dva segmenta - trgovina na veliko i malo, i proizvodni segment. Kompanija zapošljava 231 radnika, od čega je veći dio zaposlen u maloprodajnoj mreži. Hoše komerc posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

Hoše komerc – Mjesto koje volim!

1.JPG
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.