open-navfaktor-logo
search
Nagradna igra
Konzum i Mercator uručili ključeve dobitnicima dva automobila Renault Kadjar 
Dragica Buljeta iz Žepča i Milan Davidović iz Foče su imali najviše sreće u velikoj nagradnoj igri "U Mercatoru ili Konzumu kupuj, sa novim Kadjarom kući otputuj" te su među više od 100.000 pristiglih aplikacija upravo oni osvojili dva fantastična automobila Renault Kadjar.
07.06.2022. u 12:44
get url
text
Konzum i Mercator
Konzum i Mercator

Dragica je na dan javnog izvlačenja dobitnika zaboravila mobitel i otišla na posao, te nije mogla ni pomisliti koju vijest krije niz propuštenih poziva koje je po povraku kući zatekla na telefonu. S nevjericom je primila informaciju da je imala toliko sreće da osvoji novi automobil, baš kao i Milan koji nije mogao povjerovati da je sa samo 19 godina postao vlasnik novog Renault Kadjara, koji mu je donio račun sa namirnicama za pripremu prvomajskog roštilja. 

Ključeve osvojenih automobila dobitnicima su uručili Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora te predstavnici kompanije Guma M, zastupnika Renault vozila i parnera u realizaciji nagradne igre. 

- Zadovoljstvo mi je da već godinama unazad usrećujemo naše kupce zaista vrijednim nagradama, te im se na taj način želimo zahvaliti za lojalnosti i učiniti da im se kupovina u Konzumu i Mercatoru dodatno isplati. Sretan sam jer nastavljamo sa nagrađivanjem i dalje, te mogu otkriti da već u narednim danima počinjemo novu nagradnu igru putem koje ćemo najsretnije kupce proizvoda sa oznakom Moji brendovi nagraditi sa 10 atraktivnih putovanja za dvoje u Dubai, kao i drugim vrijednim nagradama. Našim sretnim dobitnicima automobila Renault Kadjar želim mnogo lijepih uspomena na destinacijama na koje će stići u svom novom vozilu. Ujedno koristim priliku svima kupcima se zahvaliti na učešću, te ih pozivam da ne odustaju te da nam se pridruže u novoj nagradnoj igri koja uskoro počinje u Konzum i Mercator prodavnicama - izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

- Guma M kao generalni zastupnik za Renault, Nissan i Dacia vozila za područje BiH želi čestitati svim kupcima koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a pogotovo našim sretnim dobitnicima vozila Renault Kadjar. Ova dva ljepotana krasila su centre nekoliko mjeseci i vjerujemo da su otišli u prave ruke i da će sretni dobitnici uživati u svakom trenutku. Svim ostalim učesnicima također želimo poželjeti sve najbolje i više sreće drugi put, također ih pozivamo da se uvjere u kvalitet naše ponude u poslovnicama Guma M – izjavio je Miro Sesar, direktor poslovnice Guma M u Sarajevu.

Nagradna igra "U Mercatoru ili Konzumu kupuj, sa novim Kadjarom kući otputuj!" trajala je od 28.03. do 22.05. Osim dva automobila Renault Kadjar, nagradni fond je obuhvatao 5xSony LED TV, 5xHP laptop, 5xXiaomi električni romobil, 5xSamsung mobitel, te po 10 poklon kupovina u Konzumu i Mercatoru u iznosima 100 KM, 200 i 300 KM.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.