Predsjedništvo BiH

Dodik čestitao Božić: Da hrišćanski praznik donese svima radost, mir i sreću

Milorad Dodik

Želim da vam Božić svima donese snagu da se izborite sa izazovima sa kojima se susrećete i da ovaj praznik ispuni svaki dom toplinom, radošću i slogom, stoji, između ostalog, u poruci člana Predsjedništva BiH

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavcima Badnji dan i praznik Hristovog rođenja - Božić, sa željom da ovaj najradosniji hršćanski praznik donese svima radost, mir i sreću.

- Želim da vam Božić svima donese snagu da se izborite sa izazovima sa kojima se susrećete i da ovaj praznik ispuni svaki dom toplinom, radošću i slogom. Božić je najradosniji praznik kada se okuplja cijela porodica i slavi sa najbližima i najmilijima i zato su ljubav, razumijevanje, solidarnost i tolerancija poruke koje nam ovaj praznik donosi i koje nas ispunjavaju. Želim da vam Badnje veče donese mir, spokoj i ljubav, a Božić zdravlje, duhovnu radost i vjeru u bolje sutra. Uz tradicionalni hršćanski pozdrav "Mir Božiji - Hristos se rodi" svim vjernicima želim da predstojeće božićne praznike provedu onako kako dolikuje tradiciji - u miru i radosti, u krugu svoje porodice i prijatelja - kaže se u Dodikovoj čestitki, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga