open-navfaktor-logo
search
Održana sjednica
Komitet za sudije i suđenje FSBiH odredio arbitre za 23. kolo bh. elite
Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora određen je za glavnog sudiju derbija 23. kola Premijer lige BiH koji će u subotu na Grbavici odigrati Željezničar i Tuzla City.
18.03.2021. u 20:05
get url
text

Njemu će asistirati Aleksandar Smiljanić (Laktaši) i Mirza Demir (Kakanj), dok je četvrti sudija Luka Bilbija iz Banja Luke, odlučio je Komitet za sudije i suđenje FSBiH, koji je danas nastavio sjednicu koja je jučer prekinuta. 

VEZANI TEKST - Faktor saznaje: Prekinuta sjednica Komiteta za sudije i suđenje FSBiH, ni riječi o Musi

Njegomirović je sportskoj javnosti poznat po tome što je u novembru 2019. godine zbog propusta na meču Borac - Radnik, kada je oštetio Bijeljince suspendovan na deset utakmica.

Dražen Marić iz Bijeljine sudit će duel Zrinjski - Sloboda, a Frano Jelić iz Širokog Brijega sudit će meč Borac - Mladost DK, objavio je FSBiH

U duelu prvoplsiranog Sarajeva i fenjeraša Krupe pravdu će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda, kojem će asistirati Arnel Novalić (Doboj Istok) i Sreten Udovičić (Prijedor).

Admir Musić iz Sarajeva sudit će meč Velež - Radnik, a Sabrija Topalović iz Zenice određen je za glavnog arbitra meča Široki Brijeg - Olimpik.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.