Potvrdila SIPA

U Trebinju uhapšen srbijanski policajac osumnjičen za ubistvo Ervina Ćelahmetovića u Priboju

FOTO: MUP Srbije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu ( SIPA) zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su danas na području Trebinja uhapsili Igora Avramovića pripadnika Interventne brigade u Beogradu koji je osumnjičen za ubistvo Ervina Ćelahmetovića u Priboju.

VEZANI TEKST - Detalji tragedije u Priboju: Ervin Ćelahmetović umro od krvarenja na mozgu, kobne povrede nanesene šakama

Na osnovu operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske,  locirali su navedeno Avramovića na području Trebinja, nakon čega je uhapšen

Za Avramovićem je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21. maja  u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo teško ubistvo propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja.

Avramović je uhapšen i u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine i Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Avramović se sumnjiči da je u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao na pod. Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju. Osumnjičeni Avramović je pobjegao s mjesta događaja i za njim je bila raspisana potraga.

 

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga