open-navfaktor-logo
search
Praktično pakovanje
Uz Sprindov najbolji rezani hljeb, osvojite vikend planinski odmor
Kompanija Sprind, jedan od lidera u kategoriji hljeba, prateći trendove iz pekarske industrije tržištu su ponudili rezane hljebove koji su za kratko vrijeme postali najčešći izbor potrošača.
29.04.2022. u 09:33
get url
text
Sprind
Sprind

Sprind rezani hljeb, Narodni rezani, Sarajevski tamni rezani, Raževi, Domaći rezani i Multiproteinski zbog svoje kvalitete i svježine, kupci su prepoznali kao najbolje rezane hljebove u gradu. 

Praktično pakovanje i pomno rezane kriške predstavljaju značajnu olakšicu krajnjem potrošaču i štede vrijeme kod pripreme svakog obroka. Sprindovi Tost Integralni i Tost bijeli najtraženiji su proizvodi iz ove kategorije. Bilo da spremate doručak, užinu za školarce ili posao, Sprind rezani hljebovi su prakični i visokokvalitetni jer zadovoljavaju sve standarde pripreme i distribucije od proizvodnje pa sve do trpeze.

  

Kompanija Sprind kontinuirano radi na svojim brendovima koji su prilagođeni potrebama potrošača, tako da su rezani hljebovi proizašli iz zahtjeva i potrebe tržišta za ovom vrstom pekarskog proizvoda. Ove godine proslavljaju i 40 godina postojanja, a tim povodom obradovat će sve one koji na policama u trgovinama biraju jedan od Sprind rezanih hljebova. 

Ukoliko želite pobjeći od gradske vreve i prve proljetne dane provesti sa dragom osobom na jednoj od sarajevskih planinskih ljepotica, učestvujte u Sprind Facebook nagradnoj igri. Sve detalje pronaći ćete na linku https://www.facebook.com/sprind.dd

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.