Premijer liga

Željo u posebnom terminu igra protiv Radnika: Svi na Grbavicu za Ivicu Osima!

FOTO: FK Željezničar

Željezničar narednu utakmicu igra u okviru 30. kola Premijer lige BiH protiv Radnika.

Meč na kojoj će klub i navijači prirediti nekoliko aktivnosti u povodu smrti legendarnog Ivice Osima igra se u ponedjeljak u 19:21 sati.

Nakon jučerašnjeg remija u gradskom derbiju sa Sarajevom 1:1, Plavi narednu utakmicu igraju u ponedjeljak na svojoj Grbavici protiv bijeljinskog Radnika.

- Ovo će biti prvi domaći susret nakon smrti naše najveće legende, Ivice Osima, a navijači i klub će se na dostojanstven način i u Dolini ćupova oprostiti od legendarnog Švabe. Podsjetimo, u subotu će se održati komemoracija i ispraćaj s Grbavice, a sahrana je u 15  sati na Gradskom groblju Bare.

Ulaz za sve aktivne članove na utakmicu s Radnikom bit će besplatan, kao jedan od benefita članstva za 2022. godinu. Navijači će na ulazu skenirati QR kod sa članske kartice ili kontroloru Kluba pokazati e-mail sa potvrdom o članstvu za 2022. godinu. Ulaz za aktivne članove moguć je na južnu, istočnu i sjevernu tribinu. U prodaji će se po uobičajenim cijenama naći ulaznice za južnu, istočnu, sjevernu i zapadnu tribinu. Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan.

Željovci, napunimo u ponedjeljak Grbavicu za našeg Ivicu Osima - piše na zvaničnoj stranici Željezničara.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga