open-navfaktor-logo
search
Završena procedura
Emir Čerim novi generalni direktor Čelika
Skupština NK Čelik nakon završene konkursne procedure imenovala je Emira Čerima, dosadašnjeg v.d. direktora za generalnog direktora kluba.
23.12.2022. u 14:31
get url
text

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast postati novi generalni direktor NK Čelik Zenica. U ovih 18 mjeseci svakodnevno sam davao svoje maksimalne napore kako bih zajedno s Upravnim odborom i menadžmentom kluba postigao zacrtane i željene ciljeve. Nakon sinoćnje Skupštine kluba, koja je pokazala veliku snagu koju ovaj klub ima, dodatno sam motivisan da sve poslove koji su u mojoj nadležnosti obavljam što efikasnije i efektivnije, te da zajedno s našim navijačima pišemo još ljepše i pozitivnije priče u odnosu na tekuću, sada skoro već proteklu, 2022. godinu - rekao je Čerim.

On je navijače pozvao na učlanjenje u klub, kao i podržavanje svih ostalih akcija koje klub nudi, "jer vidjeli smo snagu i kapacitet koji ovaj klub ima tokom ove godine".

- Želimo da to dignemo na još veći nivo naredne godine, a ništa od toga neće biti moguće bez najboljih navijača u državi. Također, ovom prilikom poželio bih sretne novogodišnje praznike svim navijačima i simpatizerima NK Čelik Zenica - zaključio je Čerim.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.