open-navfaktor-logo
search
(Ne)popularna cijena
FSBiH odredio cijene ulaznica za meč protiv Lihtenštajna, od danas u prodaji
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 8. septembra na Bilinom polju će ugostiti Lihtenštajn u susretu 5. kola kvalifkacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj.
04.08.2023. u 20:00
get url
text

Bit će to prilika da na klupi Zmajeva debituje novi selektor Meho Kodro, koji je jučer i zvanično naslijedio Faruka Hadžibegića.

FSBiH je odredio cijene ulaznica za meč protiv Lihtenštajna. Ulaz na zapadnu tribinu koštat će 30 KM, a za jug i sjever po 20 KM. Ulaznice su već u prodaji.

- Putem platforme Kupikartu.ba danas (4. august 2023. godine) počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024 Bosna i Hercegovina - Lihtenštajn koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 8. septembra 2023. goine sa početkom u 20.45 sati - saopćeno je iz FSBiH, uz dodatak:

- Obzirom na veliki broj upita u vezi sa ulaznicama za utakmicu Bosna i Hercegovina - Portugal koja je na programu 16. oktobra 2023. godine obavještavamo naše navijače da će prodaja karata za taj mač također biti moguća putem platforme Kupikartu.ba. Prodaja će početi najkasnije 30 dana prije termina utakmice.

S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren, a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu - poručili su iz FSBiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.