open-navfaktor-logo
search
Pomoć klubu
Ispunili želju navijača: Velež pustio u prodaju ulaznice za meč protiv Krupe
Fudbalski klub Velež pustio je u prodaju ulaznice za utakmicu 4. kola Premijer lige BiH koju će Rođeni igrati za vikend protiv Krupe.
12.08.2020. u 11:41
get url
text

Zbog situacije s koronavirusom utakmice se u našoj zemlji i dalje igraju bez prisustva publike, no Mostarci su na inicijativu navijača odlučili pustiti u prodaju ulaznice za meč protiv Krupe.

Ulaznice se na nekoliko lokacija u Mostaru mogu kupiti po cijeni od 5 KM, a na ovaj način navijači su željeli da pruže podršku klubu.

- Na inicijativu naših navijača, pustili smo u prodaju karte za utakmicu 4. kola Premijer lige u kojoj Velež na stadionu Rođeni dočekuje Krupu. Utakmica je na rasporedu u subotu, 15. augusta 2020. godine sa početkom u 19 sati. Iako se utakmica igra pred praznim tribinama, naši Rođeni žele na ovaj način pružiti podršku klubu - saopćeno je iz Veleža.

Izabranici trenera Feđe Dudića nakon tri kola imaju četiri boda. Poraženi su od Željezničara na Grbavici (0:3), slavili su protiv Zrinjskog u Vrapčićima (2:0), a sinoć su remizirali na Pecari protiv Širokog Brijega (2:2).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.