open-navfaktor-logo
search
Srbijanski mediji tvrde
Totalno rasulo: Fudbaler Srbije divljao jer nije počeo meč sa Englezima
AUTOR: Faktor/Kurir
28.06.2024. u 15:33
get url
text
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj nakon što je osvojila dva boda u duelima sa Engleskom (0:1), Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0).
Nakon povratka u Beograd, na površinu je počeo "isplivavati prljavi veš".
Tamošnji mediji navode da je totalno rasulo u reprezentaciji Srbije počelo već poslije prve utakmice na Evropskom prvenstvu! Navode da je tada odnos na relaciji selektor - igrači potpuno "pukao" i svako je radio šta je htio.
Prema ekskluzivnim saznanjima do kojih je došao Kurir, atmosfera je potpuno narušena poslije meča s Englezima kada su fudbaleri javno počeli da iskazuju nezadovoljstvo, a selektor Dragan Stojković Piksi da pada u njihovim očima.
Piksi je imao autoriter ravan nuli što pokazuje i informacija da je Vanja Milinković-Savić odlučio da reaguje jer nije počeo meč protiv Engleske.
- Umjesto da podrži kolege i stavi se u službu Srbije, on je počeo da negoduje i zadao je prvi žestok udarac na atmosferu među Orlovima.
Ubrzo je nezadovoljstvo raslo, Stojković nije mogao da se izbori sa tim, a Vanja Milinković-Savić je čak i na treninzima pokazivao šta misli i kako se osjeća i pored toga što je njegov kolega Predrag Rajković bio među najboljim pojedincima u sastavu Srbije - piše Kurir.
Na kraju, vrhunac njegovih ispada bio je odlazak u kafanu gde se potukao sa jednim navijačem.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.