open-navfaktor-logo
search
Uz Ćorića
Velibor Pudar donio (ne)očekivanu odluku: Moja moralna obaveza je...
Ekipa GOŠK-a je sinoć u prvoj utakmici 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine poražena rezultatom 4:0 na domaćem terenu od Veleža nakon čega su uslijedile promjene na klupi.
04.11.2023. u 10:36
get url
text

Sada već bivši trener Gabeljana Denis Ćorić odlučio je ponuditi ostavku nakon utakmice, a danas je klub napustio i trener golmana Velibor Pudar.

- Hvala GOŠK-u na prelijepih 17 mjeseci provedenih u njihovim redovima. Hvala gospodinu Luji Iliću, Andriji Jurkoviću, Damiru Obadu na izuzetnoj saradnji, hvala svim igračima na predanom radu i poštovanju.

Moja moralna obaveza je da zajedno sa gospodinom Denisom Ćorićem odstupim sa mjesta pomoćnog trenera i trenera golmana, u istom klubu, jer sam radi gospodina Ćorića i produžio saradnju GOŠK-om. 

Mom bivšem klubu želim sve najbolje, u nastavku prvenstva, i nadam se da će ostvariti zacrtane ciljeve. U meni imate velikog fana koji će svim srcem navijati za vas. Idemo Lavovi - poručio je Pudar.

Dok se čeka konačna odluka čelnika tima iz Gabele o Ćoriću, Pudar je definitivno odlučio dići sidro 

GOŠK je u posljednjih pet utakmica osvojio samo dva boda, te se nalazi na devetom mjestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova.
 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.