open-navfaktor-logo
search
Dušan Bajatović
Direktor Srbijagasa: Borio sam se u BiH, prvi ću da ratujem na Kosovu, dobili smo RS i nećemo tako lako da...
Direktor Srbijagasa i visoki funkcioner SPS-a Dušan Bajatović izjavio je da će se on, ako treba da se ratuje za Kosovo, prvi prijaviti. 
30.01.2024. u 19:11
get url
text
Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa

Dodao je da je već bio vojni komandant kao i da je učestvovao u ratu u Bosni i Hercegovini, u Vukovaru u Hrvatskoj i na Kosovu.

Direktor Srbijagasa i funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović objavio je na svom Instagram nalogu isječak iz podcasta "Informer TV" u kom je izjavio da ako treba da se ratuje za Kosovo da će on prvi da se prijavi.

- Hoćemo da ratujemo za Kosovo? Pa ako moramo, to ako moramo ne znači da mi to treba da iznudimo, to će očigledno da iznudi Kurti, neki Amerikanci. Mi moramo da razmišljamo, ja ću prvi da se prijavim. Ja sam inače bio vojni komandant, bio sam i u Vukovaru, bio sam i u Bosni, bio sam i na Kosovu i baš me briga hoću da pričam o tome. Zvala me moja država. Da li je ta politika dobra ili loša? Imali smo mi zamjerke i na Miloševićevu politiku i kad je Milošević bio živ i bio gazda, ali smo dobili Republiku Srpsku napravili smo neku tapiju na Kosovo, nećemo tako lako da se predamo. Uostalom dok si za stolom pregovarač ti se nešto pitaš, ako si pod stolom ti se ne pitaš ništa. Ako nemamo bolji razlog onda trebamo da imamo taj razlog ne damo i hoćemo da se bunimo i nećemo da potpišemo i hoćemo da se bavimo time, baš me briga šta ko misli o nama da ostanemo bez podrške Rusije to je glupost pojeli bi nas za dva dana to ne bi bilo samo Kosovo nego i Vojvodina i Raška oblast ja to kao pojedinac neću da dozvolim - rekao je Bajatović.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Душан Бајатовић (@dusanbajatovic)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.