open-navfaktor-logo
search
Razvalio ulazna vrata
Horor u Srbiji: Nožem ubio bivšu suprugu i njenu majku, godinama ga je prijavljivala za nasilje
Nada Četnik (75) i njena kćerka Dragana Radić (47) ubijene su sinoć u porodičnoj kući u selu Rakovac kod Beočina u Srbiji. Njih je, kako se sumnja, zvjerski nožem usmrtio Draganin bivši suprug Branislav Radić (48).  
19.02.2024. u 17:22
get url
text

Kako je za Blic ispričao rođak ubijenih Nade i Dragane, sinoć je Branislav, koji je imao zabranu prilaska bivšoj supruzi prošao pored pasa jer su ga poznavali, razvalio je ulazna vrata i odmah u prvoj sobi ubio nožem svoju bivšu suprugu Draganu, a odmah zatim i njenu majku Nadu koja je istrčala iz druge sobe da je spasi.

- Cijela kuća je krvava, još ne možemo da dođemo k sebi - kazao je rođak pokojnih Dragane i Nade koji je došao da smiri pse i da ih nahrani dan poslije tragedije.

Branislav je inače poznat kao kavgadžija. Nije mu bilo teško da se potuče i zbog najmanje prepirke, a svi znaju da je bio alkoholičar. Cijelo selo znalo je da Dragana dugo trpi nasilje u porodici.

- Upravo zbog svega toga, to nije zaobišlo ni porodične odnose. Često je bio nasilan prema Dragani, tako da je zbog nekoliko tuča u kući zaglavio i u pritvoru i dobio zabranu prilaska kući. To dugo traje nasilje. Svaki put je Dragana prijavljivala i preplakala je pola vremena provedenog sa njim - priča komšija.

Dragana je inače bila zaposlena kao kuharica u predškolskoj ustanovi, a sa Branislavom je imala dva sina od kojih je jedan na radu u Kini dok je drugi krenuo očevim stopama i trenutno je u zatvoru zbog droge.

Branislav je nakon zločina pozvao policiju i sačekao ih u kući gdje je ubio bivšu suprugu i punicu. Uhapšen je i kod njega je pronađen nož, a zatečena tijela u porodičnoj kući imala su vidljive povrede nanijete tim hladnim oružjem.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.