open-navfaktor-logo
search
Ostaje član stranke
Hrvatski političar i pjevač: Škoro podnio neopozivu ostavku na dužnost predsjednika Demokratskog pokreta
Miroslav Škoro podnio je neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret (DP) te na sve ostale dužnosti u stranci, objavio je na svom profilu na Facebooku.
20.07.2021. u 16:14
get url
text

- Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje - napisao je hrvatski pjevač, ekonomist i političar.

Zahvalio je svima na ukazanom povjerenju koje je dobio odlukom da bude prvi predsjednik Domovinskog pokreta.

- U tek nešto više od godine od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj - napisao je.

- Iako se ovim putem, iz posve ličnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njenom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa - dodao je Škoro.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.