open-navfaktor-logo
search
"Mozak akcije" u Banjskoj
Objavljen snimak Radoičićeve vile: "Borac za slobodu ili Pablo Ecobar regiona"
Kosovska policija obavila je pretres imovine bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizovao "akciju" u selu Banjska u kojem je stradalo četvero ljudi.
29.09.2023. u 17:24
get url
text

Ministar kosovske policije Xhelal Svecla objavio je videosnimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao "Pablom Escobarom regiona".

 

- Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, bit će detaljno i do kraja istražen. Kosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas je izvršila raciju stana Milana Radoičića, njegove vile na Ujmanskom jezeru - napisao je Svecla na svom Facebooku.

VEZANI TEKST - Vučićev poslušnik Radoičić priznao da je organizovao napad na Kosovu, brani ga advokat Dodika i Karadžića

- Čak i po slikama koje se mogu vidjeti, očigledno je da ovo nije nikakav "borac za slobodu" već Pablo Escobar regiona. Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe - naveo je Svecla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.