open-navfaktor-logo
search
Sumnja na okultizam
Srbijanski mediji o zločinu u Novom Sadu: Čudni simboli na zidovima kuće u kojoj su nađena mrtva djeca
Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima kuće u kojoj je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa nebodera, a u kojem su pronađena tijela njihove djece, saznaje Telegraf.rs.
02.03.2024. u 22:44
get url
text

VEZANI TEKST - Užas u Novom Sadu: Bračni par koji se ubio skočivši s nebodera prije toga ubio svoju djecu

Prema nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L. P. S. i M. P. S. bili članovi neke sekte. Tužilaštvo u saradnji s policijom provjerava ove navode.

Tijela djece koja su pronađena mrtva poslana su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Policija, u ovom trenutku, razmatra motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

Nova.rs javlja da policija vještači predmete koji su uzeti iz kuće u kojem je živio stradali bračni par. U kući u kojoj su supružnici živjeli i gdje su pronađena tijela otkriveni su predmeti i zapisi koji ukazuju da je u pitanju ritualno ubistvo.

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu decu otišli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7 i skokom sa krova presudili sebi.

Prizor na mjestu gdje su pronađena tijela dvojice dječaka (1) i (3) čiji su roditelji bračni par koji je jučer skočio sa nebodera u Novom Sadu je jeziv.

U ulici nema žive duše, mrak je, samo svjetlo iz kuće strave u kojoj su nađena, kako se sumnja, ubijena djeca. Ispred dvorišta nalazi se i kombi pogrebne opreme.

Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istakli za Telegraf.rs ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je mogla samo konstatovati smrt.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.