open-navfaktor-logo
search
Živi u strahu
Zagrepčanka pozvala majstora da joj popravi kvar, ubrzo je postalo vruće, a onda je za sve saznao njen suprug
Ljubavna veza u koju su upali oženjeni instalater (38) i udana žena (32) u susjednoj Hrvatkoj dobila je ovih dana i sudski epilog.
18.12.2023. u 09:10
get url
text

Kako piše portal Danica.hr, sve je počelo lani u julu kad je majstor stigao u stan žene u Zagrebu kako bi popravio instalacije. Tad su se instalater i žena počeli dopisivati, a nakon dva mjeseca stupili su u intimne odnose. No krajem decembra za sve je doznao njen suprug.

- Ljubavnik mi je rekao ako propadne moj brak da će i on reći svojoj ženi za našu vezu. Viđali smo se i nakon toga, a pozvao me da se malo strpim. Ja sam se skroz posvađala s mužem, a ljubavnik se nakon toga počeo udaljavati od mene. Zato sam s njim htjela prekinuti i više mu se nisam javljala na telefon. No u februaru ove godine me opet zvao pa sam mu rekla da me ostavi na miru i da želim da i njegova supruga sazna za vezu. Tada mi je počeo prijetiti, skoro sam se srušila od straha. Zato sam ga odlučila prijaviti policiji i sad sam u još većem strahu. Bojim ga se jer vjerujem "da će mi se krvi napiti i osvetiti". Osim toga, rekao mi je da ima i oružje - ispričala je žena u istrazi.

Prema optužnici koja je podignuta protiv instalatera, on je nazvao ljubavnicu te rekao da joj može napakostiti, da je saznao puno toga o njoj i da će joj naštetiti, da je došao do cijele njene familije, "da ju je uzeo na zub" do kraja života i da odsad pazi na svaki svoj korak kuda se kreće i da se okreće iza sebe.

- To je kod ljubavnice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti, dakle, drugoj osobi ozbiljno je prijetio zlom da bi je prepao, a krivično djelo je počinjeno prema bliskoj osobi - navode zagrebački tužioci.

Okrivljeni majstor i ljubavnik nije želio iznositi svoju odbranu. Tužioci za njega traže šest mjeseci uvjetnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara te zabrane bilo kakvog kontakta, piše Danica.hr

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.