Švedski veteran

Ibrahimović: Tražili ste Zlatana, dobili ste Zlatana, sada se možete vratiti gledanju baseballa

Objavljeno: 14.11.2019. u 00:01

Ibra je ostavio dubok trag u Los Angeles Galaxyju s kojim je ugovorom vezan još do kraja ove godine

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović jedan je od fudbalera koji su u Cristiana Ronalda i Lionela Messija sasvim sigurno dali poseban pečat evropskom i svjetskom fudbalu u posljednjih 15ak godina.

Dolazak švedskog napadača u američki MLS sigurno je bitno utjecao na popularnost ovog takmičenja, a Ibra je ostavio dubok trag u Los Angeles Galaxyju s kojim je ugovorom vezan još do kraja ove godine.

Mnogo je najava koje govore da se napadač bh. korijena vraća u Evropu, i to u Italiju, a nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Švedske na sebi svojstven način se od Sjedinjenih Američkih Država, MLS-a i LA Galaxyja.

- Došao, vidio, osvojio. Hvala LA Galaxyju što su mi pomogli da se opet osjećam živim. Hvala i navijačima Galaxyja, tražili ste Zlatana, dobili ste Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja... Sada se možete vratiti gledanju baseballa - napisao je Ibrahimović na društvenim mrežama.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije