Srijeda, 22.03.2023.

Amko komerc:  Godina investicija i novih radnih mjesta 

Za Amko komerc protekla godina bila je vrlo uspješna. To se u prvom redu ogleda u novim investicijama i povećanju broja maloprodajnih objekata, a tim i povećanjem broja zaposlenih. 

Domaći trgovački lanac Amko komerc 26. decembra 2022. godine, u prisustvu brojnih kupaca i posjetilaca otvorio je dvije nove  trgovine u naselju Tarčin. Amko komerc je svojim sugrađanima otvorio vrata za dobru kupovinu, a domaćim proizvođačima pružio priliku da plasiraju svoje proizvode na police ovog domaćeg lanca trgovina. Za sve kupce pripremili su posebnu akcijsku ponudu, poklone, brojne promocije i degustacije, roštiljadu i tortu dobrodošlice. Novi supermarketi kupcima nude mogućnost da na jednom mjestu obave ugodnu kupovinu.

- Nastavljamo sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj poslujemo. Otvaranjem novih poslovnica priliku za zaposlenje dobilo je više nezaposlenih osoba sa područja Tarčina. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika. Otvaranjem novih trgovina završavamo našu poslovnu godinu sa  preko osamdeset maloprodajnih objekata - istakla je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh