open-navfaktor-logo
search
Novi ugođaj
Amko komerc u Novu godinu ulazi s novim ambijentom urbane kupovine
Amko komerc trgovina u ulici Maršala Tita, danas je osvanula s novim i modernim ambijentom urbane kupovine. Sve posjetioce očekuje odlična ponuda proizvoda, atraktivne cijene i potpuno novi ugođaj kupovine.
23.12.2022. u 15:40
get url
text
Amko komerc Titova

Amko komerc trgovina u centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita, u Novu godinu ulazi s novim ambijentom moderne kupovine. Trgovina je potpuno preuređena, kupcima pruža jedinstven ugođaj urbane kupovine u centru Sarajeva. 

{$galerijaFotografija}

- Kako bi odgovorili na potrebe kupaca, nastavljamo sa značajnim ulaganjima u renoviranje maloprodajnih objekata. Uz bogatu ponudu proizvoda, kupcima nastojimo ponuditi i jedinstven ugođaj kupovine uz mnoštvo pogodnosti. Naša je želja pružiti kupcima drugačije shopping iskustvo i jedinstven doživljaj kupovine. Često volimo reći, da u Amko trgovinama ne nudimo samo proizvode, već kompletan ugođaj kupovine - kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Iz Amko komerca poručuju da su mislili i na najmlađe i već tradicionalno kao i prethodnih godina organizuju druženje sa Djeda Mrazom. U hipermarketu Amko na Mojmilu Djed Mraz vas očekuje 23. decembra, na Stupu u marketu Bulevar druženje zakazuju za subotu 24. decembar, a u ponedjeljak 26. decembra Djed Mraz vas očekuje u Amko marketu na Ilidži. Pretvorite prazničnu kupovinu u užitak, u svim Amko komerc trgovinama očekuje vas specijalna praznična ponuda i popusti za sve kupce. 

Neka vaš dom ispuni miris praznika i dobrih želja. Sretne praznike želi vam Amko komerc.

Amko komerc, 23.12.2022.
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.