Loši rezultati

Atmosfera u Zenici na kakvu nismo navikli pred mečeve Zmajeva

Objavljeno: 15.11.2019. u 19:01

Atmosfera na zeničkim ulicama daleko je od one kakvu pamtimo u nekim ranijim kvalifikacionim ciklusima

FOTO: Ines Lučić

Ni gostovanje četvrtostrukih prvaka svijeta, selekcije Italije, nije uspjelo prikriti loše igre i rezultate fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Atmosfera na zeničkim ulicama daleko je od one kakvu pamtimo u nekim ranijim kvalifikacionim ciklusima. Ovaj susret najbolji je pokazatelj da bh. publika na utakmice reprezentacije dolazi isključivo zbog našeg nacionalnog tima, a ne fudbalera i zvijezda koje igraju u redovima protivničkih selekcija.

Iako nešto manje od dva sata prije početka utakmice BiH - Italija u Zenici nema gužve kakva obično vlada, pitanje je hoće li tribine Bilinog polja biti ispunjenje.

U nastavku u našoj fotogaleriji pogledajte djelić atmosfere sa zeničkih ulica pred posljednji domaći nastup Zmajeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Foto: Ines Lučić

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije