open-navfaktor-logo
search
Stigao na Otoku
Bivši fudbaler Sarajeva pojačao Olimpik
Bivši fudbaler Sarajeva Aladin Šišić danas je potpisao ugovor sa Olimpikom i on će u narednoj sezoni nositi dres premijerligaša sa Otoke.
28.07.2020. u 12:36
get url
text

Krilni napadač je sa završetkom prethodne sezone okončao saradnju sa FK Sarajevo i u redove Olimpika dolazi kao slobodan fudbaler.

VEZANI TEKST - Aladin Šišić više nije član Sarajeva

- Nakon odlaska iz Sarajeva, imao sam neke ponude od drugih klubova, ali sam se ipak odlučio za Olimpik. Ljudi iz kluba su mi predstavili jasan plan, cilj za narednu sezonu je jasan, tokom cijelog perioda razgovora su bili jako korektni i sve skupa je bio dovoljan razlog da se odlučim za dolazak na Otoku - kazao je Šišić.

Kako sam kaže, većinu igrača poznaje i neće mu biti teško uklopiti se.

- Dosta igrača iz trenutnog kadra poznajem. Sa nekim sam igrao u istom dresu, sa većinom sam se susretao na terenu i mislim da mi neće biti problem da se brzo prilagodim. Izuzetno cijenim šefa struke Vojvodića i nadam se da ćemo svi zajedno ispuniti klupske ciljeve - rekao je nakon potpisa Aladin Šišić.

Šišić je ponikao u Krajini iz Cazina, a u svojoj karijeri je nastupao za Mladost i Sarajevo u BiH, FC Staad u Švicarskoj, Kalev u Estoniji i Domžale u Sloveniji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.