open-navfaktor-logo
search
Pozitivne reakcije
Bivši kapiten Želje: Bulend Biščević ponudio rješenje za izlaz iz krize
Bulend Biščević, nekadašnji kapiten i legenda Željezničara, ponudio je rješenje za novonastalu krizu koja je zadesila Plave sa Grbavice.
11.04.2021. u 20:00
get url
text

VEZANI TEKST - Željezničar objavio ko će trenirati ekipu nakon odlaska Amara Osima

Na društvenim mrežema vodi se polemika o novom treneru Želje, nasljedniku Amara Osima, te načinu na koji bi Željo mogao izaći iz krize, a u raspravu se uključio i Buki, koji je ponudio rješenje.

- Ja ću ti dati svoje mišljenje... Rješenje za trenera: Omer Joldić! Osoba koja poznaje situaciju, igrače. Čovjek koji je sa juniorima napravio vrhunski rezultat!

Zahvaliti se pojedincima i početi praviti ekipu s našim igračima i juniorima. Vratiti naše igrače iz drugih klubova... Navijači će sigurno podržati našu djecu koja će sigurno se boriti i izgarati za sveti dres...

To je jedini put! Naša djeca, naš proizvod, velika podrška sa tribina... Motiva sigurno neće nedostajati! Eto i sponzora... Pozdrav svima - napisao je Biščević.

Biščevićev komentar izazvao je pozitivne reakcije navijača Želje, ali je pitanje šta će odlučiti Uprava FK Željezničar na večerašnjoj sjednici. Ako "poslušaju" Biščevića sigurno je da će dobiti i podršku navijača. U suprotnom, možda bi i prije kraja sezone mogli mijenjati trenera, bez obzira na to ko će sada naslijediti Osima...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.