open-navfaktor-logo
search
Mostarac najavljuje spektakl
Boks se vraća u Široki Brijeg, borba za titulu uskoro na Pecari
Ljubitelji plemenite vještine u Hercegovini uskoro će moći uživo gledati borbu za jednu od četiri velike titule mostarskog boksera Emila Markića, a spektakl će se održati 12. juna na Pecari.
27.04.2022. u 20:34
get url
text

Osim Markića, na priredbi će nastupiti i drugi domaći bokseri, najavili su organizatori.

- Još smo u pregovorima, ali planiramo raditi meč za jednu od četiri velike titule (WBA, WBO, WBC ili IBF). Često treniram s Vinkom Zadrom koji je nedavno osnovao Bokserski klub Široki Brijeg, te smo tako došli na ideju da organizujemo ovako nešto na Pecari.

Zadovoljstvo mi je boksati u Hercegovini i ovo je odlična prilika za mene i za ostale borce iz okolice da nastupamo pred našom publikom - izjavio je Markić u najavi ovoga događaja, kazavši kako se nada velikom odazivu ljudi.

Planirano je ukupno devet mečeva, od kojih pet profesionalnih i četiri amaterska, a imena svih boksera koji će nastupiti na ovom događaju bit će naknadno objavljena, jer su još u tijeku pregovori.

Vinko Zadro istakao je da od ove priredbe očekuju nešto veliko i posebno.

- Želimo da se boks vrati u Široki Brijeg jer od 2015. godine i velikog meča Damira Belje nismo imali ništa slično u našem gradu. Ja kao domaći predstavnik tu ću imati svoj prvi profesionalni meč i volio bih da publika prepozna ovaj događaj i dođe podržati sve nas domaće boksače. Napravit ćemo sigurno borilački spektakl s Emilom Markićem u glavnoj ulozi i borbi za titulu i mislim da će svi ljubitelji boksa moći uživati u onom što ćemo im prirediti - kazao je Zadro.

Organizatori ovog događaja su Bokserski klub Široki Brijeg, uz Grad Široki Brijeg i Zapadnohercegovački kanton, te MTK Global Boxing.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.