- Zastupnik Saša Grbić je današnjom izjavom potvrdio ono što smo svi već znali: N.N. osoba koja je spremna da falsifikuje glasačke listiće i obmanjuje javnost o tome dok pretenduje na jednu od najviših funkcija u zemlji, jeste predsjednik SDP-a Nermin Nikšić - naveo je Borenović na Twitteru te poručio:

- Na potezu je Tužilaštvo.

 

VEZANI TEKST - SDP-ovac Grbić tvrdi da nisu fotografisali prilikom glasanja u NSRS-u, koji listić je onda Nikšić pokazivao?

Naime, predsjednik SDP-a Nermin Nikšić naveo je kako posjeduje dokaze koje je tokom jednog televizijskog gostovanja pokazao voditeljici, a na kojima su navodno glasački listići zastupnika ove stranke u NSRS-u.

Borenović je i ranije odreagovao na Nikšićeve navode ističući kako "nije bilo moguće fotografisati glasački listić na licu mjesta" te je dodao kako je fotografija koju je Nikšić pokazivao "vjerovatno nastala kod Dodika u kabinetu nakon glasanja sa nekim tuđim glasačkim listićem sa namjerom da se napravi ta neka vrste vrlo ružne, perfidne, prljave političke igre i pravdanja SDP-a pred javnošću u FBiH".