open-navfaktor-logo
search
Tradicija
Centrotrans obilježio Dan vozača i automehaničara, uručene nagrade i priznanja
Centrotrans, kao prevoznička kompanija, tradicionalno obilježava 15. januar Dan vozača i automehaničara.
15.01.2022. u 12:30
get url
text
Centrotrans, Dan vozača

Uz poštivanje epidemioloških mjera i dodjelom nagrada za najuspješnije vozače i automehaničare, danas je u prostorijama Centrotransa obilježen Dan vozača i automehaničara.  

Uprava Centrotransa i ove godine nagradila je vozača i automehaničara godine, a koji su svojim radom i odnosom prema putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotransu. Vozač godine je Ševčet Rožajac, a automehaničar godine Haris Pačo. 

Uprava Centrotransa nagradila je još 12 zaslužnih uposlenika, vozača i automehaničara, koji su svojim trudom i radom doprinijeli ugledu kompanije, a to su: Dženan Sinanović, Edin Džaferović, Ahmo Aljić, Semin Habibović, Seid Softić, Nedžad Mušimbegović, Eldin Sinan, Namir Kišić, Admir Šatara, Muamer Sokolar, Hadžira Andelija Jusuf Beganović.

Već tradicionalno, i Udruženje vozača i automehaničara Centrotrans-a dodijelilo je  prigodne nagrade povodom obilježavanja 15. januara, Dana vozača i automehaničara. Nagrađeno je ukupno 20 uposlenika, članova ovog udruženja.

Aid Fejzagić, Sevad Curo, Goran Brezo, Adis Međuseljac, Ernis Kaljanac, Vahid Šahić, Samir Ramić, Ahmed Karamehmedović, Enver Mešević, Veldin Lilić, KemL Sinanović, Edhem Mahmutović, Mustafa Žilić, Safet Alispahić, Anes Huseinbašić, Senad Fejzagić, Ahmet Merdić, Ismet Višća, Senad Rovčanin i Akif Helja.

Centrotrans više od 70 godina prevozi putnike u BiH i Evropi. Sve ove godine vozači i automehaničari, svojim radom i zalaganjem gradili su ime i ugled svoje kompanije. Jedni na druge su prenosili znanje i ljubav prema ovom izuzetno teškom poslu, saopćeno je zi Centrotransa.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.