open-navfaktor-logo
search
Kao šlag na torti
Čestitka i zahvalnica iz Dervente za najtrofejniji bh. klub
Član Prve lige RS-a, koji ove godine slavi 100. rođendan, nekoliko dana nakon meča šesnaestine finala Kupa BiH uputio je čestitku i zahvalnicu Plavima
21.09.2019. u 13:52
get url
text
FK Tekstilac - FK Željezničar 0:3, šesnaestina finala Kupa BiH
FK Tekstilac - FK Željezničar 0:3, šesnaestina finala Kupa BiH

Fudbaleri Željezničara u srijedu su izborili plasman u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine, nakon što su u šesnaestini finala s 3:0 u Derventi savladali domaći Tekstilac.

Član Prve lige RS-a, koji ove godine slavi 100. rođendan, nekoliko dana poslije utakmice protiv najtrofejnijeg kluba u državi, uputio je iskrenut čestitku i zahvalnicu na adresu kluba sa Grbavice.

- Uprava FK Tekstilac Derventa zahvaljuje se upravi i navijačima FK Željezničar na odličnoj i korektnoj saradnji tokom utakmice šesnaestine finala Kupa BiH. Ovaj susret, pored rezultatskog značaja, poslužio nam je i kao šlag na torti obilježavanja 100 godina postojanja. Ovom prilikom čestitamo i našem rivalu veliki jubilej - 98. rođendan - navodi se u objavi na zvaničnoj Facebook stranici kluba iz Dervente.

Inače, Tekstilac poslije pet odigranih kola u Prvoj ligi RS-a zauzima šesto mjesto sa pet osvojenih bodova, čak 11 manje o prvoplasirane Krupe.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.