TEŠKE RIJEČI

Članica Predsjedništva Naše stranke: "Željko Komšić je smeće"

Objavljeno: 10.02.2019. u 11:51

Međusobno nepovjerenje i optužbe pljušte već danima u medijima, dok se na društvenim mrežama mogu pročitati najprizemnije uvrede.

Sanja Renić

Stranke okupljene u BH blok odlučile su da neće učestvovati u vlasti. To je sinoć na Glavnom odboru SDP-a i konačno potvrđeno uz obilje optužbi i teških riječi između članova tog stranačkog tijela. 

Međutim, odlučeno je ranije, a sinoć na GO SDP-a je potvrđeno da treba sačuvati BH blok i formalizovati njegovo djelovanje. 

Kakvo je stanje unutar stranaka BH bloka, a posebno unutar SDP-a, više je nego jasno nakon maratonske sjednice GO SDP-a na kojoj je čak došlo do incidenata i spominjanja majki između dva suprotstavljena tabora.

Još je gori odnos između stranaka ove neformalne koalicije. Međusobno nepovjerenje i optužbe pljušte već danima u medijima, dok se na društvenim mrežama mogu pročitati najprizemnije uvrede. 

Tako je za Sanju Renić, članicu Predsjedništva Naše stranke, Željko Komšić, član Predsjedništva BiH i predsjednik DF-a - smeće! 

Djeluje baš optimistično u pogledu očuvanja i formalizovanja djelovanja BH bloka. 

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije