open-navfaktor-logo
search
Lažna uzbuna
Crna Gora: Nakon evakuacije zgrade Skupštine Podgorice gradonačelnik kazao da je sve uredu
U zgradi Skupštine Glavnog grada večeras je održan sastanak Općinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) kojem je prisustvovao i lider te partije i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.
28.02.2023. u 20:42
get url
text

Policija provjerava da li je u zgradi Skupštine Glavnog grada postavljena eksplozivna naprava, a na lice mjesta su upućene ekipe službi Hitne medicinske pomoći i Zaštite i spašavanja, prenose Vijesti.me.

Prema istim informacijama, radnik obezbjeđenja u toj zgradi nešto prije 19 sati pronašao je ceduljicu, na kojoj je napisana poruka da će ih dići u vazduh.

U toku je evakuacija zgrade i kontradiverzioni pregled.

"Vijestima" je iz DPS-a nezvanično rečeno da je sastanak završen prije nego je policiji prijavljeno da je u zgradi navodno postavljena ekplozivna naprava.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je, nakon što je zgrada Skupštine Glavnog grada evakuisana, da je sve u redu i da će blagovremeno informisati javnost o svim detaljima.

- Sve je u redu. Nadam se da će policija identifikovati odgovorne. Blagovremeno ćemo informisati javnost o svim detaljima - poručio je Vuković na Facebooku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.