open-navfaktor-logo
search
Press u Banjoj Luci
Dodik se obrušio na Amerikance: Escobar ima potencijal da naredi da se neko ubije, Nelson laže
Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i danas se na press konferenciji u Banjoj Luci obrušio na američke diplomate, Gabriela Escobara i Erica Nelsona nazivajući ih "egzekutorom, lažovom, naredbodavcem likvidacija...".
17.01.2022. u 15:21
get url
text

VEZANI TEKST - Dodik: Nastavljamo sa politikom vraćanja nadležnosti, nema povratka u državne institucije sve dok...

Bošnjake je i dalje nastavio nazivati muslimanima, te kazao da se ponovo u Bosnu i Hercegovinu vraća američki establišment koji Srbe smatra lošim momcima.  

- Poznajem Escobara lično i mislim da on ima potencijal da naredi da se nekog likvidira. Zna da ja nemam računa u inostranstvu, nisam vršio nikakve transfere, ali nastavlja da laže. I Nelson isto, lažu, a ne trepću. Postoji niz spekulacija i za samog Escobara, ja ne znam da li je to istina, ali spekulira se da je dok je radio u Crnoj Gori dobio silni novac za neke poslove, a znamo da neke diplomate State Departmenta imaju imovinu u Crnoj Gori, a i neki drugi koji su bili na ovim prostorima imaju imovinu po principu Paddyja Ashdowna, kupio na Jablaničkom jezeru kuću za 500.000, a onda istim muslimanima prodao za dva miliona – rekao je Dodik, dodajući da ga je Nelson iznenadio što laže.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.