BEOGRAD

Dragan Stojković Bosanac operisan, na intenzivnoj je njezi

Objavljeno: 12.04.2019. u 11:09 Autor: D. Z.

Dragan se trenutno oporavlja na intenzivnoj njezi i dobro se osjeća. To je sve što u ovom trenutku mogu reći, kazao je za Faktor Miodrag Vujanović

Poznati producent i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac uspješno se oporavlja na beogradskom Institutu za kardiovaskularne bolesti nakon hirurškog zahvata na srčanim zaliscima.

- Dragan se trenutno oporavlja na intenzivnoj njezi i dobro se osjeća. To je sve što u ovom trenutku mogu reći - kazao je za Faktor Miodrag Vujanović, estradni menadžer i prijatelj Dragana Stojkovića Bosanca.

Informacija o operaciji Dragana Stojkovića Bosanca iznenadila je njegove kolege i saradnike. Mostarski pjevač Andrija Drežnjak prije nekoliko sedmica u Beogradu je sa Bosancem bio na snimanju pjesme "Život je jedan" za koju je Bosanac uradio aranžman, a muzika i tekst su djelo Dine Muharemovića.

- Iskren da budem, iznenađen sam informacijom. Čuo sam se sa porodicom i za sada informacije o njegovom zdravstvenom stanju su dobre – rekao je Drežnjak.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije