Oproštajna posjeta

Džaferović se zahvalio ambasadorici Hohmann za njen angažman u BiH

Objavljeno: 20.06.2019. u 16:01

Ambasadorica Hohmann je zahvalila članu Predsjedništva BiH Džaferoviću na dobroj saradnji, naglasivši da Savezna Republika Njemačka ostaje privržena prijateljskim odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, kao i integracionim i reformskim procesima

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio u oproštajnu posjetu ambasadoricu Savezne Republike Njemačke Christiane Hohmann.

Ambasadorica Hohmann je zahvalila članu Predsjedništva BiH Džaferoviću na dobroj saradnji, naglasivši da Savezna Republika Njemačka ostaje privržena prijateljskim odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, kao i integracionim i reformskim procesima.

Član Predsjedništva BiH Džaferović je naglasio važnost podrške koju Savezna Republika Njemačka pruža Bosni i Hercegovini u procesu evropskih i NATO integracija, kao i u reformskim procesima i jačanju bh. ekonomije.

Član PBiH Džaferović je izrazio zadovoljstvo zbog prijateljskih i veoma sadržajnih odnosa Bosne i Hercegovine i Savezne Republike Njemačke, čemu je tokom svog trogodišnjeg mandata značajno doprinijela i ambasadorica Hohmann.

Zahvalio je ambasadorici Hohmann za njen sveukupni angažman u Bosni i Hercegovini i poželio joj uspjeh u daljem radu i karijeri.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije